Welcome to Cirio International

Please, choose your country

ITALY
Autentico Italiano dal 1856

Adatvédelmi Irányelvek

196/2003. törvényerejű rendelet

Adatvédelmi irányelvek

Tisztelt Felhasználó!

A 196/2003-as törvényerejű rendelet 13. bekezdésével összhangban az Ön által megadott, vagy a Conserve Italia által más módon megszerzett adatok kizárólag kapcsolattartásra  használhatóak fel elektronikus és nem elektronikus úton és eszközökkel.

A fenti felhasználás során az adatokkal a műszaki és adminisztratív feladatokat ellátó alkalmazottaink, és harmadik félként szolgáltatók is kapcsolatba kerülnek.  Az Ön adatai semmilyen módon nem kerülnek nyilvánosságra.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az adatok fentiekben leírt felhasználását Ön jóváhagyta a 196/2003-as törvényerejű rendelet 23. bekezdésének megfelelően.

Szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy Önt jogok illetik meg, amelyeket a 196/2003-as törvényerejű rendelet 7. bekezdése foglal magába. Külön szeretnénk kihangsúlyozni, hogy Önt megilleti a jog arra, hogy betekintést nyerjen az Önről tárolt adatokba, azokban frissítéseket és javításokat kezdeményezhet, illetve kérheti adatainak törlését, ha azok pontatlanok vagy hibásak, illetve ha azokkal kapcsolatosan  vagy felhasználásukkal kapcsolatosan törvénysértést  tapasztal. Ilyen esetekben kérését írásos formában az alábbi címre juttassa el: CONSERVE ITALIA soc.coop.agricola, Via Paolo Poggi 11, 40068 San Lazzaro die Savena  (BO).