Welcome to Cirio International

Please, choose your country

ITALY
Autentico Italiano dal 1856

RÓLUNK

CIRIO - Összhangban a természettel

Autentico Italiano

Az olasz konyhaművészet egyike a világ leghosszabb múlttal rendelkező és legelismertebb konyháinak. Ma is vannak olyan világszerte ismert és fogyasztott ételek, mint például a polenta (kukoricakása), amelynek a receptúrája és elkészítése szinte teljes mértékben megegyezik az ókori római katonák számára 2000 évvel ezelőtt készített ételével. Az Amerikából származó és európai felfedezők közvetítésével a kontinensre érkezett paradicsom - olaszul pomodori, azaz aranyalma - számára a mediterrán régió éghajlata ideális volt, ezért nagyon rövid idő alatt elterjedt és a mindennapi ételek alapvető hozzávalójává vált Olaszországban.

 
CIRIO, OLASZORSZÁG ÍZE PARADICSOMIMÁDÓKNAK. 
A paradicsom hatása az olasz konyhára megkérdőjelezhetetlen. Sokoldalúságával, intenzív, vibráló színével, és gazdag ízével számtalan étel- a házias egyszerűtől egészen az ételkülönlegességekig – nélkülözhetetlen alapanyaga. Nincs más alapanyag, amely annyira jellemezné és meghatározná az olasz konyhaművészetet, mint a paradicsom és itt mutatkozik meg a Cirio szakértelme.

A paradicsomimádók kedvelt márkájaként a Cirio tökéletességre törekvő, elkötelezett és szenvedélyes munkájával a szakácsok és a háztartások elképzeléseit is túlszárnyaló termékeket alkot meg, amelyekkel eredeti olasz ízt visz minden receptbe.