Welcome to Cirio International

Please, choose your country

ITALY
Autentico Italiano dal 1856

RÓLUNK

Conserve Italia

Conserve Italia cégcsoport

A Conserve Italia cégcsoport egy hatalmas olasz termelőszövetkezet, amely 14.500 tagjával egyike Európa legnagyobb agrár és élelmiszeripari vállalkozásainak.

A Conserve Italia évente több, mint 650.000 tonna olyan gyümölcsöt, zöldséget és paradicsomot dolgoz fel, amelyet a szövetkezet tagjai több mint 25.000 hektárnyi területen termeltek meg.

A paradicsom alapú termékek, a konzervált zöldségek és gyümölcsök, valamint a gyümölcsitalok (gyümölcslevek, nektárok és italok) piacán piacvezető vállalat sikerei alátámasztják a vállalat küldetését: „ A Cégcsoport tagjai által megtermelt zöldségek és gyümölcsök értékét tovább növelni!”

A minden egyes gyártási  folyamatra kiterjedő szigorú minőségi követelmények és ellenőrzések biztosítják az üzletekbe és a vásárlókhoz kerülő áruk kiváló minőségét, amely alapja a vállalat vezető piaci pozíciójának. Azonban a Conserve Italia számára a környezet védelme ugyanilyen fontos, ezért  egységeinek döntő többségében  szélenergia biztosítja az energiaszükségletet. Mindez együtt adja a „Vezető minőség„ mottónkat.

A márka és a pénzügyek

A cég éves, globális árbevétele több, mint 1 milliárd Euro (2014), amely értékkel a Conserve Italia csoport megkérdőjelezhetetlenül a vezető pozíciót birtokolja saját területén. A 10 termelőegységben évente több, mint 1 millió tonna készárut csomagolnak.

A vállalat teljes munkaidőben 1.800 alkalmazottat foglalkoztat, akik mellett a létszám további 1.300 fővel egészül ki időszakosan, azaz a betakarítási és feldolgozási szezonban. Termékeink 65%-a Olaszországban kerül értékesítésre, a fennmaradó 35% pedig európai és Európán kívüli országokban.

Kereskedelmi márkás termékek gyártójaként is jelentős a szerepünk az egész világot behálózó jelentős kereskedelmi partnereinknek köszönhetően.
Legfontosabb márkáink:

 

Árbevétel termékkategóriánként                              Gyártó márkák és kereskedelmi márkák értékesítése

Logisztikai hálózat

A Conserve Italia logisztikai disztribúciós központok nemzetközi hálózatával rendelkezik, amely központokba a készáru kiszállítása történik, és amely hálózat a garancia az ügyfelek költséghatékony kiszolgálására.

A disztribúciós központok a termelőegységek közelében helyezkednek el, és lehetővé teszik az áruk gyors eljuttatását Olaszország és Európa egész területére, közúton, vonattal vagy hajóval.

A logisztika célja az ügyfelek kiszolgálási idejének lerövidítése és a rendelések hiánytalan teljesítése a szortimentet alkotó több, mint 3.500 termékből.