Welcome to Cirio International

Please, choose your country

ITALY
Autentico Italiano dal 1856

TERMŐFÖLDJEINK

A termőföldtől az asztalig

Minőség

A Cirio készítmények minősége egyrészt a 100%-ban olasz, nyers alapanyag különleges minőségének, másrészt a gondos és szakszerű termesztésnek, betakarításnak, feldolgozásnak köszönhető.

A Minőségbiztosítási Rendszernek megfelelő minőségi auditok rendszeresek, a teljes gyártási folyamat alatt állandóak a szigorú és alapos ellenőrzések: a termőföldeken begyűjtött mintáktól, az üzembe érkező alapanyagok ellenőrzésén keresztül, a késztermékek vizsgálatán át.  Az alapos, mindenre kiterjedő ellenőrzések miatt mondhatjuk, hogy mindent nyomon követünk „a magtól a villáig”.

A legkiválóbb minőség elérése érdekében vállalatunk tulajdonában van a TERASEEDs  nevű cég, amelynek fő tevékenységi köre ipari termesztésre alkalmas magas minőségű vetőmagok nemesítése.

Kiválóan képzett mezőgazdászokat alkalmazunk, akiknek feladata a termés napi szinten történő ellenőrzése a betakarítási időszakban, továbbá a K+F laboratóriumaink szorosan együttműködnek nemzetközi egyetemekkel, hogy tapasztalataikat és információikat világszerte megosszák különféle konferenciák résztvevőivel.

Az előbbieknek köszönhetően a Conserve Italia nemzetközi szinten elismert pozíciót  vívott ki magának a mezőgazdaság és feldolgozóipar területén.

Képek

Video

Termelőink

A Cirio erőssége az a bázis, amelyet az 51 termelőszövetkezetet alkotó 14.500 szövetkezeti termelőtag  alkot, akik Olaszország-szerte gyümölcsöt és zöldséget termesztenek.

A szövetkezeti struktúra a tagok teljes körű elkötelezettségét követeli meg, és ezáltal biztosítja a termékek nyomon követhetőségét és azok legkiválóbb minőségét. A hatalmas méretek ellenére a hagyományos, ember- és értékközpontú mezőgazdasági rendszer tiszteli a természetet és hálás annak ajándékaiért.  A Cirio alapanyagok termesztése még napjainkban is természetes, évszaknak megfelelően történik, így érhető el a legkiválóbb íz és frissesség.

A mezőgazdászaink által kiválasztott, szigorúan GMO mentes vetőmagoktól, az úgynevezett „integrált termesztési módszerekig, amelyek a vegyszerek és egyéb anyagok alkalmazását minimálisra csökkentik, a teljes folyamat minden lépése szigorúan ellenőrzött.


24 órán belüli feldolgozás

A paradicsom és különösen a zöld színű frissen  leszedetett termények nagyon sérülékenyek: a betakarítást követő néhány órán belül tartósítani kell ezeket, így kerülhető el az erjedésük. A gyártási folyamat elemei mint például a pasztörizálási hőmérséklet, tömeg, vízálló konténerek elzárása, valamint a késztermék fizikai és kémiai tulajdonságai teljes ellenőrzés alatt állnak.

Az Olaszországban található 10 gyártóüzemünk távolsága a termőföldektől nem  több, mint 50 km annak érdekében, hogy a nyári szezon alatt a termény betakarításától számított 24 órán belüli tartósítás megvalósítható legyen.

A Cirio számára nagyon fontos a környezet védelme, így üzemeink megfelelnek a legmeghatározóbb minősítési rendszerek előírásainak, és folyamatos fejlesztés alatt állnak.