Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a láblécbe

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Close Banner language
Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Babfélék és polip

fogás

Körítés

recepttipológiaHal

nehézség

Könnyen

preparation time

60 min

adagok

2 adagokat

Összetevők

2 doboz CIRIO Red Beans
500g fehér húsú burgonya
1 db friss polip

kakukkfű

50ml vörös ecet

1 darab citrom

oregánó

bazsalikom

1 lilahagyma -választható

2 sárgarépa

2 fehér hagyma

1 szárzeller

2 babérlevél

10 g fekete bors

200 ml fehérbor

gyömbér

1 csokor petrezselyemzöld

1 gerezd fokhagyma

1 zöldcitrom

Készítmény
  1. A burgonyát előzetesen megfőzzük és felkarikázzuk. Sóval, borssal, friss petrezselyemmel fűszerezzük, és tányérra tesszük.
  2. Egy fazékban forraljuk fel a vizet. Adjuk hozzá a gyömbért, a kifacsart citrom levét, a borsszemeket, a félbevágott hagymát, a fokhagymát, a fehérbort, a friss oregánót, a friss petrezselymet, a kakukkfüvet, és várjuk meg, amíg felforr
  3. Eközben tegyük a vörös vesebabot egy tálba, adjunk hozzá sót, borsot, zöldcitrom héjat, egy csepp vörös ecetet, friss petrezselymet és bazsalikomot
  4. Keverjük össze a salátát, és adjunk hozzá egy kevés olívaolajat.
  5. Készítsük el a polipot. Tegyük a polipot egy lábasba főni a fűszerekkel. A polip kilogrammonként 30 percig fő, ezért a főzési időt a polip súlyától függően kell kiszámítani.
  6. Miután a polip megfőtt, vegyük ki, és vágjuk a karokat egyenlő nagyságú darabokra.
  7. A polip csápok szabadítsuk meg a főzés során kialakuló barna héjtól
  8. Öntsünk olívaolajat egy serpenyőbe, és tegyük bele a feldarabolt polip csápokat.
  9. A felszeletelt főtt burgonyára halmozzuk a vörös vesebabsalátát és a polip csápokat
  10. Tálaláskor szórjuk meg friss petrezselyemmel.

Antonio and Michael Passarelli's recipe

Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velVörös vesebab