Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat
Cirio Italy
From the fields to the table

Vörös vesebab

Red Kidney

A Cirio vörös vesebabot (más néven vörös kidney bab) a betakarítás során héjazzák, szemrevételezéses ellenőrzéssel válogatják és osztályozzák, majd 24 órán belül konzerválják.

Miért Red Kidney?

Alacsony zsír- és cukortartalmú, rostban és fehérjében gazdag. Rendkívül sokoldalúan felhasználható, hidegen vagy melegen is fogyasztható, számos étel egészséges és ízletes kiegészítője, beleértve a chilit, pörkölteket és salátákat.

Összetevők

Rehidratált bab, víz, só


Kiszerelés
400g
400g
Konzervek - Red Kidney

Legyen „természetesebb” színű a konyhád és az asztalod, és ne csak egy színre koncentrálj!”

Ez az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és más (különösen onkológiai) szervezetek tudományos következtetéseinek összefoglalása.

A tudományos tanulmányok szerint a kiegyensúlyozott étrendnek, a változatos étrend részeként, legalább öt adag gyümölcsöt és zöldséget kell tartalmaznia.

A zöldségek előnyei többek között:

  • A rostbevitel, amely megkönnyíti a bélmozgást és védelmet nyújt a vastagbélrákkal szemben
  • Az antioxidáns vitaminok magas koncentrációja (különösen az intenzívebben zöld színű növényekben)
  • Az olyan ásványi anyagok, mint a kálium, amely hozzájárul a csonttömeg fenntartásához, a vérnyomás alacsonyan tartásához és megakadályozza a vesekő kialakulását

Ha mindennapi étrendjében növelni szeretné a zöldségek fogyasztását, akkor az étkezések közé iktassa be őket snackként, vagy használja őket a különböző ételek elkészítéséhez

Merítsen ihletet receptjeinkből
val vel Vörös vesebab

Az összes recept
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Ételkínálat

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits