Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat
Cirio Italy
From the fields to the table

Hámozott szilvaparadicsom

Pelati

Cirio 'Peeled Plum' (Cirio Hámozott szilvaparadicsom) az olasz konyha ikonikus alapanyaga. Dél-Olaszország napsütötte ültetvényein termesztik, és csak a legérettebbeket válogatják ki, és még aznap, frissen konzerválják. A sűrű és lédús mártásba mártott Cirio egész paradicsom Olaszország valódi és autentikus ízét adja vissza, és a hosszú főzési idő alatt az átlagosnál 10%-kal magasabb teljesítményt biztosít.

Miért Pelati?

Finom paradicsomjaink egyszerűen tökéletesek isteni tésztaszószok, húsételek és hosszú főzési időt igénylő receptek elkészítéséhez; ezeknek az ételeknek a színét és ízét csak a legjobb minőségű egész paradicsom képes biztosítani. Top Catering szolgáltatások és éttermek vagy autentikus olasz pizzériák számára.

Összetevők

Hámozott szilvaparadicsom, paradicsomlé, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.


Kiszerelés
3000g
3000g
Konzervek - Pelati

CIRIO: egy márka, mint partner

Minden referenciánk nagyon magas, tanúsított minőséget biztosít. A legjobb 100%-ban olasz, garantáltan GMO-mentes vetőmagokból kiindulva termékeinket magas minőségi követelményeknek megfelelve és Olaszország legalkalmasabb területein termesztjük: Emilia Romagna, Maremma Toscana és Puglia.
Termesztésünk büszkélkedhet az „integrált”, azaz a környezetbarát és a természetes technikákat előnyben részesítő, korlátozott mennyiségű vegyszert használó technikára vonatkozó tanúsítvánnyal.

Ezért a 4.0 precíziós mezőgazdasági módszert alkalmazzuk, melynek keretében racionalizáljuk a beavatkozásokat, a vízpazarlás mellőzésével és a földeken végzett célzott beavatkozásokkal. Termékeinket 24 órán belül betakarítjuk és feldolgozzuk, hogy megőrizzük a nyersanyagok autentikus ízét és frissességét. Számos minőségellenőrzési tanúsítvánnyal büszkélkedhetünk azért, hogy a konyháknak világszerte KIVÁLÓ termékekkel szolgálhassunk. A VENDÉGLÁTÓIPARNAK SZÓLÓ TERMÉKCSALÁDUNKAT kifejezetten a vendéglátóipar számára terveztük; speciális formátumokat és textúrákat hoztunk létre, hogy segítsük a szakácsokat ételeik elkészítésében, a funkcionalitás és a rugalmas felhasználás érdekében.

Merítsen ihletet receptjeinkből
val vel Hámozott szilvaparadicsom

Az összes recept
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Ételkínálat

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits