Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat
Cirio Italy
From the fields to the table

Paradicsomvelő

Passata rustica

A Cirio Rustica (Cirio Paradicsomvelő) termékkel összetéveszthetetlen állagú, textúrájú és testű, sűrű állagú Passatát (passzírozott paradicsom) kapunk, amelyet szó szerint a villára lehet szúrni. Legfinomabb minőségű paradicsomjainkat akkor szedjük le, amikor a legérettebbek, és egy nagy lyukú szitán passzírozzuk át őket, hogy a hagyományos házi receptekhez hasonlóan autentikus olasz Passatát (passzírozott paradicsom) kapjunk, amely kirobban a friss paradicsom ízétől! Ez az eredeti és a legjobb!

Miért Passata Rustica?

Az olaszok kedvence. Markáns ízének köszönhetően ideális rövid főzési időt igénylő receptekhez, tésztákhoz vagy zöldségételekhez. Pizzafeltétnek is tökéletes.

Összetevők

Paradicsomok


Kiszerelés
680g
680g
Üvegpalack _Passata Rustica
350g
350g
Üvegpalack _Passata Rustica

A paradicsom jótékony hatásai!

Paradicsomok! Édesek, lédúsak és finomak. Köztudott, hogy jót tesznek, de vajon mindenki tudja, hogy a paradicsom miért olyan egészséges élelmiszer?

De nézzük, mitől is lesz a paradicsom kiválóan egészséges választás. Egy adag piros, érett, nyers paradicsom (egy csésze vagy 150 gramm) jó A-, C-, K-vitamin-, folsav- és káliumforrás. A paradicsom nátriumtartalma természetes módon alacsony.

Merítsen ihletet receptjeinkből
val vel Paradicsomvelő

Az összes recept
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Ételkínálat

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits