Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat
Cirio Italy
From the fields to the table

Darabolt bio paradicsom

Polpa BIO

A Cirio bioparadicsom-kínálatát a biogazdálkodási előírásoknak megfelelően termesztik. Legérettebb kerek paradicsomjainkat kimagozzuk, meghámozzuk és feldaraboljuk, hogy megőrizzék az olaszországi minőséget, állagot és intenzív ízt. A Cirio az aznap szedett és csomagolt, illatos és ízletes, gazdag vörös árnyalatú paradicsom természetes minőségének és frissességének megőrzésével olyan élénk és hívogató ízélményt nyújt, amely minden ételt különlegessé tesz!

Miért Polpa?

Ideális gyors tésztaszószokhoz, bruschettákhoz és bármilyen paradicsom alapú ételhez.

Összetevők

Bio paradicsom, bio paradicsomlé, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.


Kiszerelés
400g
400g
Konzervek - BIO

A paradicsom jótékony hatásai!

Paradicsomok! Édesek, lédúsak és finomak. Köztudott, hogy jót tesznek, de vajon mindenki tudja, hogy a paradicsom miért olyan egészséges élelmiszer?

De nézzük, mitől is lesz a paradicsom kiválóan egészséges választás. Egy adag piros, érett, nyers paradicsom (egy csésze vagy 150 gramm) jó A-, C-, K-vitamin-, folsav- és káliumforrás. A paradicsom nátriumtartalma természetes módon alacsony.

Merítsen ihletet receptjeinkből
val vel Darabolt bio paradicsom

Az összes recept
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Ételkínálat

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits