Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

PARTNERKAPCSOLAT

FIC - OLASZ SZAKÁCSOK SZÖVETSÉGE

SA Cirio paradicsom- és zöldségkonzervek 2013 óta bekerültek az Olasz Szakácsok Szövetségének „éléskamráiba”! A FIC hivatásos mesterszakácsai szigorú kóstolókat tartottak a Cirio teljes termékkínálatából, és értékelték valamennyi termékünk minőségét és tulajdonságait, mind a fogyasztói, mind a professzionális kínálat szempontjából. A FIC jóváhagyó pecsétje annak köszönhető, hogy a Cirio folyamatosan elkötelezte magát a prémium márka és az olasz kulináris hagyományok világszerte elismert ikonja iránt.

A FIC a szakácsok egyetlen hivatalos és minősített szakmai szervezete, amelynek országszerte vannak tagjai, köztük számos külföldi delegáció. Emellett 20.000 társult tagot számlál, 18.000-et Olaszországban, valamint 2000-et világszerte a hivatásos konyhafőnökök, szakácsok, vendéglősök és vendéglátóipari iskolák tanárai között.

CIAO GUSTO - ITALIA DEL GUSTO 

(SZIA ÍZEK - AZ ÍZEK OLASZORSZÁGA)

Az Italia del Gusto (Az ízek Olaszországa) az élelmiszer- és italiparban tevékenykedő olasz cégek első magán konzorciuma, amelynek tagjai a termékek és a márkák kiemelkedő minőségéről ismertek. A konzorcium fő célja az olasz élelmiszerek kultúrájának és örökségének népszerűsítése, valamint a „Made in Italy” értékének és hitelességének védelme a nemzetközi piacokon.

Az Italia del Gusto világszerte népszerűsíti az olasz agrár-élelmiszeripart, és bemutatja az olasz konyhát, annak ikonikus termékeit, amelyeket világhírű receptek és hiteles családi történetek elevenítenek fel. A mai napig harminc cég harminchat neves márkáját képviseli, amelyek mindegyike vezető szerepet tölt be saját piaci szegmensében.

ASSOCIAZIONE VERACE PIZZA NAPOLETANA (AVPN)

Az AVPN (Igazi Nápolyi Pizza Egyesület) 1984-ben alakult Nápolyban a legkiválóbb nápolyi pizza mestereknek köszönhetően. Az egyesület feladata az ősi nápolyi hagyományok és szokások szerint kifejlesztett valódi nápolyi pizzatermékek és pizza-receptek védelme és népszerűsítése. Kulturális jelentőségének és szigorú fegyelmének köszönhetően az AVPN az olasz mezőgazdasági minisztérium által elismert egyesület. Büszkén állíthatjuk, hogy a Cirio hámozott, egész vagy darabolt szilvaparadicsoma megfelelt a szigorú vizsgáknak, és elnyerte az egyesület támogatását.

ALMA - International School of Italian Cuisine

A pármai ALMA Nemzetközi Olasz Konyhaiskolát a csúcskonyha és a szállodaipar vezető olasz iskolájaként ismerik el. Az iskola nagy tekintélyű tanárainak köszönhetően, akik közül sokan nemzetközi sztárszakácsok, a világ minden tájáról képez konyhamestereket, szakácsokat, cukrászokat, sommelier-ket, pékeket, szállodai főszakácsokat, éttermi szakembereket és menedzsereket. A Nemzetközi Olasz Konyhaiskola elkötelezte magát az olasz gourmet termékek megőrzése, védelme és terjesztése mellett az egész világon.

Tudjon meg többet erről

Cirio Csoport

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits