Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

B2B

A b2b csatornának szánt termékek széles választéka

Széles, teljes választék: tökéletes megoldások szakemberek számára.

Francesco Cirio 1856 óta a paradicsom úttörőjének és szakértőjének számít.

z olasz konyha egyik legkiemelkedőbb márkája mögött több mint 165 éves tapasztalat áll, ezért az olasz Gazdaságfejlesztési Minisztérium a Cirio védjegyet Olaszország „történelmi márkája” jelzéssel tüntette ki.

A márka tulajdonosa jelenleg a Conserve Italia, egy mezőgazdasági szövetkezeti csoport, amelynek társadalmi bázisát az Olaszország területén található több mint 14.000, mezőgazdasági vállalkozás alkotja, amelyek „szabadföldön”, „integrált, tanúsított” termelési rendszerrel termesztik termékeiket. A 10 feldolgozó üzemhez közelfekvő termőföldek garantálják a világ több mint 80 országába értékesített késztermékek frissességét és minőségét.

A teljes mértékben olasz, átlátható és minőségi ellátási lánc garantálja a közvetlen ellenőrzést a vetéstől a csomagolásig, valamint a feldolgozási idő csökkentését a termés természetes frissességének megőrzése érdekében.

100%-ban OLASZ PARADICSOM

Paradicsomainkat mindig 24 órán belül válogatjuk ki és dolgozzuk fel. A termelők, az agronómusok, a gyárak technikusai a minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy a természet legjavát juttassák el a fogyasztók asztalára.

A választék folyamatos bővítésének köszönhetően a Cirio az élelmiszeripari ágazat számos agrár-élelmiszeripari kategóriájában teljes körű és innovatív beszállítónak számít: 

  • paradicsomkonzervek
  • zöldségek
  • készételek
  • gyümölcsök és dzsemek

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits