Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Olasz gazdálkodók

14,000
MEZŐGAZDASÁGI VÁLLAKOZÓ-TAG

A központi székhely által irányított több mint 14.500 gazdálkodó tag , akik Olaszország területén gyümölcs- és zöldségtermesztéssel foglalkoznak.

Szövetkezetünk struktúrája biztosítja a gazdák teljes elkötelezettségét, és garantálja a termékek nyomon követhetőségét „a vetőmagtól az asztalig” azért, hogy a legkiválóbb minőséget és biztonságot garantálja a végső fogyasztók számára.

GMO Saját

CSAK SAJÁT GMO-MENTES VETŐMAGOK

Saját GMO-mentes ipari vetőmagot használunk a logisztika csökkentése és a termés frissességének 24 órán belüli megőrzése érdekében.
Az egyetemekkel közösen működtetett kutatási-fejlesztési laboratóriumokba fektetünk be. Gazdálkodóinkat a legfejlettebb és környezetbarát mezőgazdasági technikákra is megtanítjuk.

 

Szélerőműveket használunk az energiatermeléshez, és újrahasznosítjuk a vizet és a hulladékot a földeken, hogy kíméljük a környezetünket; minimálisra csökkentjük a mezőgazdasági adalékanyagok használatát, a növények betegségeinek leküzdésére antagonista rovarokat használunk, vagy vetésforgót a termékenység növelése érdekében, vagy a légi felvételek segítségével észleljük a problémákat és kapcsolatba hozzuk őket időjárás-előrejelzésekkel... így ötvözve az ősi és modern technikákat azért, hogy a termés biztonságos legyen és csökkentsük a késztermékek szénlábnyomát.

BÜSZKE

AZ EGYIK LEGFENNTARTHATÓBB MEZŐGAZDASÁGI TERMELŐ 

A gazdák szeretik és tisztelik földjeiket, előre tekintenek fiaik és a bolygó jövője érdekében... innen ered a fenntartható mezőgazdaságért vállalt küldetésünk!

Tisztességes kereskedelmi politika

A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk a vállalaton kívüli és belüli emberekre és érdekelt felekre is kiterjed, beleértve a végső fogyasztókat is, a közös „etikai kódexünk” révén.

A Cirio a lehető legjobb áron kínálja a hamisítatlan olasz paradicsom egyedülálló választékát, miközben biztosítja a tisztességes kereskedelmet a gazdálkodók szövetkezete számára, ami a szigorú etikai irányelvek tiszteletben tartását és a környezetre gyakorolt hatások minimálisra csökkentését jelenti.

FENNTARTHATÓSÁG AZ UTOLSÓ KILOMÉTERIG!

Ezeken a génjeinkben lévő eljárásokon kívül egy új projektet is megvalósítunk, amelyet „intelligens gazdálkodásnak” vagy „precíziós mezőgazdaságnak” nevezünk.

A precíziós mezőgazdaság egy hároméves, az ipari kertészeti kultúrákra összpontosító projekt eredménye, amely a Vidékfejlesztési Program részeként a Milánói Tudományegyetemmel (Università degli Studi di Milano), a Genovai Egyetemmel (Università degli Studi di Genova) és a bolognai CICA-val közösen a vízkészletekkel vagy adalékanyagokkal való gazdálkodás javítására és tesztelésére irányul.

Ez az új gyakorlat azt jelenti, hogy a gazdák minden egyes négyzetkilométernyi földterületen tökéletesíthetik és minimálisra csökkenthetik a víz, a betegségek elleni szereket és a trágyázás felhasználását. A paradicsom érettségétől függően dönthetnek a betakarítás optimális időpontjáról is. Ez prémium minőségű termékeket és szennyezésektől mentes talajt eredményez.

Egy műholdas mobiltelefon alkalmazás lehetővé teszi a gazdálkodók számára, hogy nyomon kövessék a termesztés összes ciklusát: a trágyázást, a betegségekkel szembeni védekezést, az öntözést és a betakarítást. A növények színe alapján a gazdák felmérhetik víz- és tápanyagszükségletüket, valamint egészségi állapotukat.

Vegyszerek használata helyett bizonyos rovarok vagy élősködők segítségével védhetik a növényeket, ami sokkal természetesebb, egészségesebb és ízletesebb termékeket eredményez.

Tudjon meg többet erről

Cirio Minőség

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits