Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

PRÉMIUM MINŐSÉG

100%
BAN OLASZ ALAPANYAG

A Cirio konzervek minőségének titka a nyers termékek kiváló minősége és a termesztés, a szedés, a feldolgozás és a csomagolás során tanúsított rendkívüli gondosság.

 

K&F

Szakképzett agronómusokat és labortechnikusokat alkalmazunk

A minőségbiztosítási rendszerrel összhangban folyamatosan minőségellenőrzéseket végzünk a termelés minden fázisában: a betakarítás előtt a szántóföldön vett mintáktól a termelési fázisban vett mintákon át egészen a késztermékek raktárkészletéig. Erre gondolunk, amikor azt mondjuk, hogy „a vetőmagtól az asztalig” nyomon követjük termékeinket.

A minőség hatékonyabb biztosítása érdekében csoportunk tulajdonában van az egyes olaszországi régiók és fajtatípusok számára a legoptimálisabb termesztéshez ideális, GMO-mentes ipari vetőmagok előállításával foglalkozó TERASEEDs is.

K&F laboratóriumaink szorosan együttműködnek nemzetközi egyetemekkel, hogy világszerte konferenciákon mutassák be az elért tudományos eredményeket.

CIRIO

Módszer

A „Cirio-módszer” pontokba szedve!

  • A legjobb, 100%-ban olasz, ellenőrzött és garantáltan GMO-mentes vetőmagok gondos kiválasztása.
  • Olaszország legalkalmasabb területein termesztett nyersanyagok kiemelkedő minőségi színvonala: Észak-Olaszországban a Pó-síkság, Közép-Olaszországban a toszkánai Maremma, délen pedig Puglia és Szicília.
  • Tanúsított integrált termelés, környezetbarát termesztés, amely a természeti erőforrásokat a lehető legjobban kihasználja a különböző adalékanyagok korlátozásával.
  • Korszerű mezőgazdasági technikák a megfelelő érettségi fokon betakarított paradicsom kiválóságának biztosítása érdekében.
  • A betakarítási helyekhez közel elhelyezkedő feldolgozó üzemek: a szállítási idő csökkentése garantálja a paradicsom frissességét.
  • 24 órán belüli betakarítás és feldolgozás a paradicsom eredeti ízének megőrzése érdekében.
  • Szigorú minőségbiztosítási ellenőrzési rendszer.

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits