Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat
Cirio Italy
From the fields to the table

Toszkán termékcsalád

Polpa & Passata

Pompásan krémes Passata (passzírozott paradicsom), amelyet szitán átpasszíroznak, hogy bársonyos és sima legyen, és elnyerje valódi házi készítésű textúráját és ízét. Édes, finom ízét a régióra jellemző aromák egészítik ki, amelyek ideális alapként szolgálnak a hosszú főzést igénylő ételekhez, intenzív ízélménnyel gazdagítva a többi hozzávalót és ízt. A toszkán földeken napon érlelt, élénk színű paradicsomunkat a Földközi-tenger meleg nyugati szele fújja! Természetesen jellegzetes, enyhén fűszeres ízzel. Finom húsos paradicsomdarabok a saját bő levükben.

Miért Toszkán termékcsalád?

Természetesen jellegzetes, enyhén fűszeres ízzel. Minden receptet feldob

Összetevők

Darabolt paradicsom, sűrített paradicsom, só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav


Kiszerelés
350g
350g
Üvegpalackban - Passata Toscana
350g
350g
Üvegpalackban - Passata Rustica Toscana
400g
400g
Konzervek - Polpa Toscana bazsalikommal
400g
400g
Konzervek - Polpa Toscana baromás fűszernövényekkel

A paradicsom jótékony hatásai!

Paradicsomok! Édesek, lédúsak és finomak. Köztudott, hogy jót tesznek, de vajon mindenki tudja, hogy a paradicsom miért olyan egészséges élelmiszer?

De nézzük, mitől is lesz a paradicsom kiválóan egészséges választás. Egy adag piros, érett, nyers paradicsom (egy csésze vagy 150 gramm) jó A-, C-, K-vitamin-, folsav- és káliumforrás. A paradicsom nátriumtartalma természetes módon alacsony.

Merítsen ihletet receptjeinkből
val vel Toszkán termékcsalád

Az összes recept
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Ételkínálat

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits