Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat
Cirio Italy
From the fields to the table

Hámozott szilvaparadicsom

Pelati

Természetes módon édes, hámozott szilvaparadicsomunk a paradicsom iránti hosszú hagyomány és szenvedély eredménye. A napsütötte olasz kúszónövényeken termesztett paradicsomból csak a leghúsosabb, legérettebb, leglédúsabb, megfelelő színintenzitású, textúrájú és mély ízű paradicsomok kerülnek kiválasztásra. A paradicsomot betakarítás után blansírozzuk, meghámozzuk, gazdag paradicsomszószba mártjuk és még aznap konzerváljuk, hogy megőrizzék friss, jellegzetes és hiteles olasz ízüket.

Miért Pelati?

Egyszerűen nagyszerűek isteni tésztaszószok, hús- vagy halételek és hosszú főzési időt igénylő receptek elkészítéséhez.

Összetevők

Hámozott szilvaparadicsom, paradicsomlé, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav


Kiszerelés
400g
400g
Konzervek

A paradicsom jótékony hatásai!

Paradicsomok! Édesek, lédúsak és finomak. Köztudott, hogy jót tesznek, de vajon mindenki tudja, hogy a paradicsom miért olyan egészséges élelmiszer?

De nézzük, mitől is lesz a paradicsom kiválóan egészséges választás. Egy adag piros, érett, nyers paradicsom (egy csésze vagy 150 gramm) jó A-, C-, K-vitamin-, folsav- és káliumforrás. A paradicsom nátriumtartalma természetes módon alacsony.

Merítsen ihletet receptjeinkből
val vel Hámozott szilvaparadicsom

Az összes recept
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Ételkínálat

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits