Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a láblécbe

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Close Banner language
Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Sós palacsinta, paradicsomszósz, feta sajt és avokádó

fogás

Első fogás

recepttipológiaVegetáriánus

nehézség

Közepes

preparation time

30 min

adagok

2 adagokat

Összetevők

500g Cirio Passata

200g liszt, 100g tej

80g bazsalikom

80g oregánó

200g feta sajt

1 zacskó sütőpor

2 tojás

2 zöldcitrom

1 fehér hagyma

30ml extra szűz olívaolaj

3 db érett avokádó, mikrozöldek, só

napraforgóolaj

fokhagyma

vaj.

 

Készítmény
  1. 1.Tegyünk egy lábasba egy kevés olajat, a fokhagymát és pirítsuk meg
  2. Közben tisztítsuk meg az avokádót, adjuk hozzá 1 zöldcitrom levét, sózzuk meg, és egy turmixszal pépesítsük
  3. Tegyük a Cirio Passatát (Cirio passzírozott paradicsomot) abba a lábasba, amelyikben a fokhagymát megpirítottuk, sózzuk meg
  4. Vágjunk finomra egy hagymát, és adjuk hozzá az avokádópéphez
  5. Lisztből, tojásból, tejből és sütőporból készítsünk palacsintát. Addig keverjük, amíg homogén állagú masszát nem kapunk
  6. Kenjünk ki egy serpenyőt vajjal, öntsük bele a palacsintakeveréket, és várjunk, amíg megsül
  7. Egy tányérra helyezzünk egy palacsintát, egy réteg paradicsomszószt, egy réteg avokádómasszát és egy másik palacsintával fedjük le.

Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velPasszírozott paradicsom