Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a láblécbe

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Close Banner language
Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Nápoly-Róma Ciurillo (Palacsintatésztában sült cukkinivirág)

fogás

Első fogás

recepttipológiaVegetáriánus

nehézség

Közepes

preparation time

15 min

adagok

4 adagokat

Összetevők
4 cukkinivirág
400 g CIRIO polpa
30 g mozzarella
80 g ricotta (tejsavósajt)
4 fekete olajbogyó
1 tojás
1 kis fej hagym

bazsalikom

1 zöldcitrom

Pecorino Romano juhsajt

tej

extra szűz olívaolaj

fekete bors

Készítmény
  1. Vágjuk fel a hagymát és egy kevés olajjal, valamint a Cirio darabolt paradicsommal együtt öntsük egy serpenyőbe
  2. Hagyjuk teljesen felszívódni a vizet és főzés után sózzuk meg
  3. Eközben mossuk meg, majd szárítsuk meg a cukkinivirágokat, és töltsük meg őket ricottával, kockára vágott mozzarellával, apróra vágott olajbogyóval, pecorino romano sajttal, borssal és egy kis sóval
  4. A cukkinivirágokat egyesével, kevés tejjel felvert tojásban megforgatjuk, és forró olajban kisütjük
  5. Miután a cukkinivirágokat konyhai papírtörlővel megszárítottuk, egy kanál paradicsomszószra fektetjük
  6. Végül néhány csepp bazsalikomos pestóval díszítjük őket (bazsalikomkrém citrusokkal és olajjal).
Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velDarabolt paradicsom