
Csípős paradicsomos spagetti tonhallal és kapribogyóval
Főétel
Hal
Könnyen
30min
4 adagokat
Összetevők
- 1 csomag Cirio Calabria szósz
- 160 g Cirio koktélparadicsom
- 400 g spagetti (vagy linguine)
- 160 g friss tonhal (vagy konzerv tonhal)
- 100 g fekete olívabogyó
- Só
- Friss bazsalikomlevél
Készítmény
- Melegítsünk egy kevés olívaolajat egy serpenyőben, és adjuk hozzá a tonhalat és az olívabogyót.
- Pirítsuk meg, amíg a tonhal teljesen átsül, majd adjuk hozzá a Cirio szószt, a koktélparadicsomot és ízlés szerint sót. Pároljuk körülbelül 5 percig.
- Közben főzzük meg a spagettit sós, forrásban lévő vízben.
- Szűrjük le a tésztát, keverjük össze a szósszal, és díszítsük friss bazsalikomlevéllel.