Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a láblécbe

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Close Banner language
Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Vegán tagliatelle raguval

fogás

Főétel

recepttipológiaVegetáriánus

nehézség

Könnyen

preparation time

30min

adagok

4 adagokat

Összetevők
  • 1 csomag Cirio Bologna szósz (vegán)

A tésztához:

  • 400 g világos tönkölyliszt
  • 2 csipet só
  • ½ teáskanál kurkuma
  • 140 ml víz
  • 2 evőkanál olívaolaj
Készítmény
  1. Keverjük össze a lisztet, a sót és a kurkuma egy tálban, és alakítsunk ki egy lyukat a közepén. Öntsük a vizet és az olajat, és gyúrjuk, amíg sima, elasztikus tésztát nem kapunk, de nem túl puha.
  2. Fedjük le a tésztát, és hagyjuk szobahőmérsékleten kb. 30 percig pihenni.
  3. Osszuk fel a tésztát 4 adagra, és tekercseljük vékony csíkokra egy tésztagéppel. Vágja fel a csíkokat felére, és formálja a tagliatelle-t.
  4. Főzzük a tésztát forrásban lévő vízben, amíg a felszínre nem kerül (ez kevesebb időt vesz igénybe, mint a száraz tészta).
  5. Közben melegítse a bolognese mártást kb. 2 percig.
  6. Engedje le a tésztát és tálalja a mártással.
Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velRegionális tésztaszószok