
Tortelli ricottával és fűszernövényekkel
Főétel
Vegetáriánus
Könnyen
30min
4 adagokat
Összetevők
- 500 g ricottával és fűszernövényekkel töltött tortelli
- 1 doboz Cirio Parma Sauce paradicsomszósz
- 100 g reszelt Parmigiano Reggiano sajt
Készítmény
- Forralj fel egy nagy lábas sós vizet, majd főzd meg benne a tortellit „al dente”-re. Óvatosan szűrd le, hogy ne törjenek szét.
- Amíg a tészta fő, enyhén melegítsd fel a Cirio Parmigiano paradicsomszószt egy serpenyőben, alacsony-közepes lángon, kb. 2–3 percig, időnként megkeverve.
- Tálald a tortellit, és kanalazz minden adag tetejére kb. 2 evőkanálnyi meleg szószt.
- A gazdagabb, sajtosabb ízért szórd meg frissen reszelt Parmigiano Reggiano sajttal.