A FRISS TERMÉKEK 24 ÓRÁN BELÜL TÖRTÉNŐ FELDOLGOZÁSA
50 km
MAXIMUM TÁVOLSÁG A FELDOLGOZÓ ÜZEMEK ÉS A MEZŐK KÖZÖTT
A paradicsom, és különösen a frissen szedett zöldségek nagyon romlandó: amikor leszedik, néhány órán belül tartósítani kell az erjedés veszélyének elkerülése érdekében.
24 ÓRA
Termékeink előállítása friss alapanyagokból
A gyártási folyamat minden lépését folyamatosan figyelemmel kísérjük: a pasztőrözés hőmérsékletét, a súlyokat, a tartályok vízzáró tömítését, valamint a késztermékek fizikai és kémiai jellemzőit.
Az Olaszország területén található 10 feldolgozó üzemünk legfeljebb 50Km-re fekszik a termőföldektől.
A Cirio feldolgozó üzemei úgy óvják a környezetet, hogy megfeleljenek a legtöbb általánosan elismert tanúsítvány követelményeinek.
