Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a láblécbe

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Close Banner language
Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Paradicsomos és zöldborsós rizottó

fogás

Főétel

recepttipológiaVegetáriánus

nehézség

Közepes

preparation time

35 min

adagok

4 adagokat

Összetevők

400 g CIRIO Chopped Tomatoes
200 g CIRIO Piselli
360 g Arborio rizs

1 gerezd fokhagyma

½ fej lilahagyma

3 ml extra szűz olívaolaj

reszelt Parmezán sajt

Készítmény

  1. Tegyünk egy nagy serpenyőt a tűzhelyre és öntsük bele az olajat és közepes lángon melegítsük fel. Tegyük bele a felszeletelt hagymát és az egész gerezd fokhagymát.
  2. Öntsük hozzá a zöldborsót és futtassuk meg az olajon 5 percig.
  3. Adjuk hozzá a paradicsomot és sóval ízesítsük. Vegyük lejjebb a lángot és 15-20 percig főzzük
  4. Egy másik serpenyőbe öntsünk 4 csésze vizet és forraljuk fel
  5. Öntsük bele a rizst és kb. 15-20 perc alatt főzzük puhára
  6. Amikor a rizs megfőtt, adjuk a szószhoz
  7. Alacsony lángon 1-2 percig keverjük.
  8. Tálaljuk és szórjuk meg a reszelt Parmezán sajttal.
Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velDarabolt paradicsom