PRÉMIUM MINŐSÉG
100%
BAN OLASZ ALAPANYAG
A Cirio konzervek minőségének titka a nyers termékek kiváló minősége és a termesztés, a szedés, a feldolgozás és a csomagolás során tanúsított rendkívüli gondosság.
K&F
Szakképzett agronómusokat és labortechnikusokat alkalmazunk
A minőségbiztosítási rendszerrel összhangban folyamatosan minőségellenőrzéseket végzünk a termelés minden fázisában: a betakarítás előtt a szántóföldön vett mintáktól a termelési fázisban vett mintákon át egészen a késztermékek raktárkészletéig. Erre gondolunk, amikor azt mondjuk, hogy „a vetőmagtól az asztalig” nyomon követjük termékeinket.
A minőség hatékonyabb biztosítása érdekében csoportunk tulajdonában van az egyes olaszországi régiók és fajtatípusok számára a legoptimálisabb termesztéshez ideális, GMO-mentes ipari vetőmagok előállításával foglalkozó TERASEEDs is.
K&F laboratóriumaink szorosan együttműködnek nemzetközi egyetemekkel, hogy világszerte konferenciákon mutassák be az elért tudományos eredményeket.

CIRIO
Módszer
A „Cirio-módszer” pontokba szedve!
- A legjobb, 100%-ban olasz, ellenőrzött és garantáltan GMO-mentes vetőmagok gondos kiválasztása.
- Olaszország legalkalmasabb területein termesztett nyersanyagok kiemelkedő minőségi színvonala: Észak-Olaszországban a Pó-síkság, Közép-Olaszországban a toszkánai Maremma, délen pedig Puglia és Szicília.
- Tanúsított integrált termelés, környezetbarát termesztés, amely a természeti erőforrásokat a lehető legjobban kihasználja a különböző adalékanyagok korlátozásával.
- Korszerű mezőgazdasági technikák a megfelelő érettségi fokon betakarított paradicsom kiválóságának biztosítása érdekében.
- A betakarítási helyekhez közel elhelyezkedő feldolgozó üzemek: a szállítási idő csökkentése garantálja a paradicsom frissességét.
- 24 órán belüli betakarítás és feldolgozás a paradicsom eredeti ízének megőrzése érdekében.
- Szigorú minőségbiztosítási ellenőrzési rendszer.
