Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a láblécbe

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Close Banner language
Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Árpagyöngy leves paradicsommal

fogás

Körítés

recepttipológiaVegetáriánus

nehézség

Könnyen

preparation time

30 min

adagok

4 adagokat

Összetevők

400 g CIRIO Passata
árpagyöngy (3 maroknyi)
sárgarépa

hagyma

burgonya és szárzeller keveréke az alaphoz

zöldségleves
1 pohár száraz fehér bor

 

extra szűz olívaolaj

Parmezán sajt
rozmaring

petrezselyem

bazsalikom

oregánó

Készítmény
  1. 1.Egy nagy serpenyőben extra szűz olívaolajon pirítsuk meg a hagyma, darabolt burgonya, szárzeller és sárgarépa keveréket
  2. Amikor a zöldségkeverék megpirult, adjuk hozzá az árpagyöngyöt (fejenként 3 maroknyit).
  3. Kb. egy percig keverjük, majd öntsük fel egy pohár száraz fehér borral.
  4. Sózzuk meg, és amikor a bor elpárolgott, kezdjük a serpenyőbe merni a levest.
  5. Amint a serpenyőbe mert leves felszívódik, adjunk hozzá újabb adagot, és öntsük bele a paradicsomszószt, a bazsalikomot és az oregánót is.
  6. Addig folytassuk, amíg az árpagyöngy puhára nem fő (kb. 20 perc)
  7. A leves - ízlés szerint - lehet többé vagy kevésbé híg, a hozzáadott leves mennyiségét a főzés vége felé korrigálhatjuk
  8. Tálaláskor szórjuk meg egy csepp extra szűz olívaolajjal és Parmezán sajttal.
Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velPasszírozott paradicsom