Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a láblécbe

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Close Banner language
Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Bárányborda szósszal

fogás

Körítés

recepttipológiaHús

nehézség

Közepes

preparation time

50 min

adagok

4 adagokat

Összetevők

680 g CIRIO Polpa
 1 kg bárányborda

2 pohár fehérbor

200 ml friss tejszín (habtejszín)

2 gerezd fokhagyma

 

extra szűz olívaolaj

zsálya

rozmaring

kakukkfű

bors

Készítmény
  1. Egy tálban keverjük össze a rozmaringot, a zsályát és két gerezd fokhagymát sóval és borssal
  2. Helyezzük a húsokat egy tepsibe, válasszuk szét a feldarabolt paradicsomot a levétől, a „pépet” pedig tartsuk meg későbbre.
  3. Adjuk hozzá az darabolt paradicsomot, és szórjuk meg a fűszerkeverékkel, és öntsük le olívaolajjal, majd hagyjuk 30 percig pácolódni
  4. Melegítsük elő a sütőt kb. 190 fokra, és süssük meg a báránybordákat. Amikor jól megbarnultak, vegyük ki a sütőből, és öntsük le fehérborral
  5. A paradicsompépet hozzáadva tegyük vissza a bordákat néhány percre a sütőbe. Gyakori forgatás mellett folytassuk a sütést, amíg a húsok nagyon barnának nem tűnnek, majd vegyük ki a sütőből.
  6. A megmaradt mártást keverjük össze friss tejszínnel, forgassuk meg benne a bordákat, tálaljuk és …jó étvágyat!
Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velDarabolt paradicsom