Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Bárányborda szósszal

Körítés

Hús

Közepes

50 min

4 adagokat

Összetevők

680 g CIRIO Polpa
 1 kg bárányborda

2 pohár fehérbor

200 ml friss tejszín (habtejszín)

2 gerezd fokhagyma

 

extra szűz olívaolaj

zsálya

rozmaring

kakukkfű

bors

Készítmény
  1. Egy tálban keverjük össze a rozmaringot, a zsályát és két gerezd fokhagymát sóval és borssal
  2. Helyezzük a húsokat egy tepsibe, válasszuk szét a feldarabolt paradicsomot a levétől, a „pépet” pedig tartsuk meg későbbre.
  3. Adjuk hozzá az darabolt paradicsomot, és szórjuk meg a fűszerkeverékkel, és öntsük le olívaolajjal, majd hagyjuk 30 percig pácolódni
  4. Melegítsük elő a sütőt kb. 190 fokra, és süssük meg a báránybordákat. Amikor jól megbarnultak, vegyük ki a sütőből, és öntsük le fehérborral
  5. A paradicsompépet hozzáadva tegyük vissza a bordákat néhány percre a sütőbe. Gyakori forgatás mellett folytassuk a sütést, amíg a húsok nagyon barnának nem tűnnek, majd vegyük ki a sütőből.
  6. A megmaradt mártást keverjük össze friss tejszínnel, forgassuk meg benne a bordákat, tálaljuk és …jó étvágyat!
Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velDarabolt paradicsom

EGYÉB RECEPTEK

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits