Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a láblécbe

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Close Banner language
Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Gyümölcsös-zöldséges joghurt saláta

fogás

Első fogás

recepttipológiaVegetáriánus

nehézség

Könnyen

preparation time

30 min

adagok

4 adagokat

Összetevők
A joghurt krémhez
450 g szója joghurt
200 g szójakrém
15 ml rizsszirup
15 ml almaecet
20 szál metélőhagyma
extra szűz olívaolaj
A gofrihoz
150 g CIRIO Passata
200 g főtt lóbab
100 g kukoricaliszt
napraforgóolaj a sütéshez

A salátához

900g párolt zöldbab
20 eper
Készítmény


A joghurt krém elkészítése

  1. Tegyük a szója joghurtot a hűtőbe egy éjszakára
  2. Tegyük egy lyukacsos edénybe vagy szitába, hogy lecsöpögjön (ideális esetben a lyukacsos műanyag edényt használhatjuk a ricotta sajthoz)
  3. Miután a joghurt lecsöpögött, tegyük egy tálba a szójakrémmel, a rizssziruppal, az extra szűz olívaolajjal, a sóval és az apróra vágott metélőhagymával együtt
  4. Egy kanállal keverjük össze, ügyelve arra, hogy az összetevők jól keveredjenek egymással
  5. Tegyük a hűtőbe.

A gofri elkészítése

  1. Tegyük a lóbabot egy edénybe, keverjük össze az olívaolaj, a só és egy csipetnyi víz hozzáadásával. Adjuk hozzá a kukoricalisztet és a Cirio passzírozott paradicsomot
  2. Addig gyúrjuk, amíg kemény, sima masszát nem kapunk
  3. A tésztát sodrófa segítségével nyújtsuk ki, és egy csésze segítségével készítsünk belőle korongokat
  4. Egy serpenyőben napraforgóolajon pirítsuk meg a bab- és kukoricakorongokat
  5. Konyhai papírtörlőre fektessük őket, hogy felszívja a fölösleges olajat
  6. Azt a fogást egy tálban szolgáljuk fel: alulra tegyük a krémet, egyik oldalra a zöldbabot és az apróra vágott epret, a másik oldalra pedig a gofrit.
Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velPasszírozott paradicsom