Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Karfiolfelfújt paradicsomszósszal

Első fogás

Vegetáriánus

Közepes

45 min

4 adagokat

Összetevők

700 g CIRIO Tuscan Polpa
140 g CIRIO puree Supercirio
500 g karfiol

70 g vaj

30 g liszt

50 g reszelt parmezán sajt

 

1 tojássárgája

480 ml sovány tej

extra szűz olívaolaj

fekete bors

zsemlemorzsa

Készítmény

  1. Tisztítsuk meg a karfiolt, daraboljuk fel és forrásban lévő sós vízben kb. húsz percig főzzük
  2. Ezután csepegtessük le és egy villával törjük össze, amíg püré nem lesz belőle.
  3. Egy serpenyőben olvasszunk fel kb. 50 g vajat, adjuk hozzá a karfiolpürét, sózzuk, borsozzuk.
  4. Közepes lángon néhány percig alaposan keverjük össze, majd adjuk hozzá a lisztet, és öntsük fel a tejjel, hogy sűrű, krémes és nagyon tömör masszát kapjunk.
  5. Vegyük le a serpenyőt a tűzről, és a tojássárgát és a sajtot keverjük a keverékhez.
  6. Kenjük ki vajjal a maradék egyszemélyes formákat, szórjuk meg zsemlemorzsával, majd öntsük bele a karfiolos keveréket.
  7. 200 fokon kb. húsz percig süssük, amíg aranyszínű réteg nem képződik a tetején
  8. Közben egy lábasban melegítsük fel a toszkán darabolt paradicsomot (Cirio Polpa Tuscan) és a Cirio sűrített paradicsomot, az extra szűz olajat, és egy kanállal addig keverjük ,amíg krémessé nem válik. Sóval és borssal fűszerezzük, és hagyjuk kihűlni.
  9. Amikor kész van, tálaljuk a karfiolszuflét egy kanál paradicsomszósszal.
Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velToszkán termékcsalád

EGYÉB RECEPTEK

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits