
Lasagne bolognai szósszal
Főétel
Vegetáriánus
Könnyen
30min
4 adagokat
Összetevők
- 400 g lasagne tésztalap
- 2 csomag Cirio Bologna szósz (vegán)
- Besamel mártás
- 6 evőkanál reszelt parmezán sajt
Készítmény
- Készítsük el a besamel mártást (vagy használjunk kész változatot).
- Egy tepsiben oszlassunk el egy réteg besamel mártást egy nagy kanállal, majd adjunk hozzá két evőkanál vegán Bologna szószt és egy kevés reszelt parmezánt. Erre helyezzük az első lasagne réteget.
- Ismételjük meg a folyamatot, amíg az összes tésztalap elfogy (ideálisan 5 réteg). Ne felejtsük el a széleket is lefedni, hogy ne száradjon ki a tészta sütés közben.
- Süssük előmelegített sütőben 200 °C-on 30 percig.
- Ha elkészült, vegyük ki a sütőből.
- Hagyjuk pihenni kb. 10 percig, majd vágjuk 4 felé és tálaljuk.
Jó étvágyat!