
Lumaconi (csiga formájú) tészta lencse raguval
Főétel
Vegetáriánus
Könnyen
90 min
4 adagokat
Összetevők
700 g CIRIO Passata Rustica
400 g CIRIO Lenticchie
1 carrot
¼ an onion
480 ml of water at room temperature
1 stalk of celery
½ a leek
75 ml extra virgin oil
320 g wholemeal pasta/gnocchi
Salt
Készítmény
- Egy serpenyőben melegítsük fel az extra szűz olívaolajat
- Adjuk hozzá a feldarabolt póréhagymát, sárgarépát és szárzellert
- 3.Folyamatos kevergetés mellett pár percig főzzük a CIRIO lentils (CIRIO lencsét) és sózzuk meg
- Az extra szűz olívaolajat öntsük egy serpenyőbe, és adjuk hozzá a finomra vágott hagymát
- Pirítsuk meg és öntsük rá a Cirio Passata Rustica (Cirio Paradicsomvelő) terméket
- Keverjük meg és sóval ízesítsük
- Alacsony lángon legalább egy órán át főzzük, félig lefedve és apránként vizet hozzáadva.
- Adjuk hozzá az előzetesen megfőzött CIRIO lentils (CIRIO lencse) terméket
- Lassú tűzön folytassuk a főzést még néhány percig, a serpenyőt félig lefedve
- Főzzük ki a tésztát, szűrjük le és adjuk a szószhoz
- Tányérra merve tálaljuk.