
Marhahús tekercs borsóval
Körítés
Hús
Könnyen
50 min
4 adagokat
Összetevők
390 g CIRIO Polpa with garlic and onion
fokhagymával és hagymával
400 g CIRIO Green Peas (CIRIO zöldborsó)
12 szelet marhahús
12 szelet nyers sonka
100 g provolone sajt
extra szűz olívaolaj
só
bors
oregánó
Készítmény
- Készítsük el a tekercseket úgy, hogy minden egyes szelet marhahúst kiklopfolunk, hozzáadjuk a nyers sonkaszeletet és a reszelt provolone sajtot
- Tekerjük fel és szúrjuk át egy bambuszpálcával
- A tekercset kevés olajon pirítsuk meg, adjuk hozzá a Cirio apróra darabolt fokhagymás paradicsomot, néhány percig főzzük, és sózzuk
- közben egy másik serpenyőben a lecsöpögtetett borsót egy kanál olajban kb. 3/4 percig melegítjük, és ízlés szerint borsozzuk
- Egy lapos tányéron tálaljunk 3 hústekercset a borsóval, és egy csipet oregánóval ízesítsük.