Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Nápoly-Róma Ciurillo (Palacsintatésztában sült cukkinivirág)

Első fogás

Vegetáriánus

Közepes

15 min

4 adagokat

Összetevők
4 cukkinivirág
400 g CIRIO polpa
30 g mozzarella
80 g ricotta (tejsavósajt)
4 fekete olajbogyó
1 tojás
1 kis fej hagym

bazsalikom

1 zöldcitrom

Pecorino Romano juhsajt

tej

extra szűz olívaolaj

fekete bors

Készítmény
  1. Vágjuk fel a hagymát és egy kevés olajjal, valamint a Cirio darabolt paradicsommal együtt öntsük egy serpenyőbe
  2. Hagyjuk teljesen felszívódni a vizet és főzés után sózzuk meg
  3. Eközben mossuk meg, majd szárítsuk meg a cukkinivirágokat, és töltsük meg őket ricottával, kockára vágott mozzarellával, apróra vágott olajbogyóval, pecorino romano sajttal, borssal és egy kis sóval
  4. A cukkinivirágokat egyesével, kevés tejjel felvert tojásban megforgatjuk, és forró olajban kisütjük
  5. Miután a cukkinivirágokat konyhai papírtörlővel megszárítottuk, egy kanál paradicsomszószra fektetjük
  6. Végül néhány csepp bazsalikomos pestóval díszítjük őket (bazsalikomkrém citrusokkal és olajjal).
Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velDarabolt paradicsom

EGYÉB RECEPTEK

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits