Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Paccheri tészta kardhallal

Főétel

Hal

Közepes

30 min

4 adagokat

Összetevők

500 g CIRIO Pessata Rustica
450 g kardhal szelet,
250 g rozskenyér

100 g cikória

36 db Paccheri tészta

bazsalikom

petrezselyem

 

extra szűz olívaolaj

majoránna

rozmaring

erős paprika (chilly)

fekete bors

Készítmény
  1. 1.Sós vízben főzzük meg a Paccheri tésztát. Szűrjük le és egymástól külön választva helyezzük őket egyenként egy tálcára, hogy kihűljenek. Adjunk hozzá egy csepp extra szűz olívaolajat. Eközben vágjuk a rozskenyeret szeletekre, vágjuk le a kenyér héját
  2. A kenyérszeleteket vágjuk kockákra és öntsünk egy serpenyőbe extra szűz olívaolajat. Magas hőfokon 2 percig pirítsuk benne a kenyérkockákat a majoránnával és a rozmaringgal együtt.
  3. Majd 6 percig pirítsuk a kenyérkockákat a sütőben, 180 fokon, végül morzsoljuk le
  4. Két percig pirítsuk a cikóriát egy serpenyőben extra szűz olívaolajon a fokhagymával, a petrezselyemmel és az erős paprikával
  5. A kardhalat forró serpenyőben mindkét oldalán két percig sütjük, majd megsózzuk
  6. Távolítsuk el a kardhal bőrét és egy késsel daraboljuk fel a halat, majd keverjük össze a kenyérrel és a cikóriával. Öntsük a CIRIO Passata Rustica-t (CIRIO Paradicsomvelő) egy serpenyőbe, adjuk hozzá a fokhagymát, az extra szűz olívaolajat, a sót és a fekete borsot, a bazsalikomot és a majoránnát, és néhány percig főzzük. Fedjük le a serpenyőt egy fedővel
  7. Töltsük meg a Paccheri tésztát a hal és kenyér keverékkel, fektessük őket a tányérokba és öntsük le egy réteg paradicsom szósszal.
  8. Extra szűz olívaolajjal és fekete borssal ízesítsük. . .
Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velParadicsomvelő

EGYÉB RECEPTEK

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits