
Parmigiana-nyárs szeletelt hámozott paradicsom, csombormentával és provolone sajttal
Első fogás
Vegetáriánus
Könnyen
20 min
4 adagokat
Összetevők
400 g CIRIO Pelati (Hámozott szilvaparadicsom)
1 hosszúkás padlizsán
100 g füstölt sajt
(provolone vagy mozzarella)
(provolone vagy mozzarella)
1/2 kaliforniai paprika
1/2 uborka
kapribogyó csombormenta
olívaolaj
só
fekete bors
Készítmény
- Hámozzuk meg a padlizsánt és tartsuk meg a héját (hogy nagyon vékonyra vágjuk)
 - Vágjuk a padlizsánt vékony szeletekre és sütőben grillezzük meg.
 - Apróra daraboljuk fel a kapribogyót és a csombormentát
 - Fektessük a padlizsán szeleteket egy tányérra
 - Adjuk hozzá a feldarabolt kapribogyót és csombormentát és egy teáskanál olívaolajat.
 - Vágjuk a füstölt sajtot apró szeletekre ( egy-egy szelet sajtot minden egyes padlizsán szelethez ), és adjuk hozzá a Cirio szeletelt paradicsomot
 - A padlizsánszeletet félbe hajtva zárjuk le a pálcikákkal
 - Készítsük el a paradicsomszószt Tabasco mártással, ecettel, apróra vágott uborkával és kaliforniai paprikával ( 10 percig pácoljuk)
 - Egy serpenyőben süssük meg a vékony padlizsánszálakat, amelyek az étel díszítésére szolgálnak majd.
 

