Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a láblécbe

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Close Banner language
Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Parmigiana-nyárs szeletelt hámozott paradicsom, csombormentával és provolone sajttal

fogás

Első fogás

recepttipológiaVegetáriánus

nehézség

Könnyen

preparation time

20 min

adagok

4 adagokat

Összetevők
400 g CIRIO Pelati (Hámozott szilvaparadicsom)
1 hosszúkás padlizsán
100 g füstölt sajt
(provolone vagy mozzarella)
1/2 kaliforniai paprika
1/2 uborka

kapribogyó csombormenta

olívaolaj

fekete bors

Készítmény
  1. Hámozzuk meg a padlizsánt és tartsuk meg a héját (hogy nagyon vékonyra vágjuk)
  2. Vágjuk a padlizsánt vékony szeletekre és sütőben grillezzük meg.
  3. Apróra daraboljuk fel a kapribogyót és a csombormentát
  4. Fektessük a padlizsán szeleteket egy tányérra
  5. Adjuk hozzá a feldarabolt kapribogyót és csombormentát és egy teáskanál olívaolajat.
  6. Vágjuk a füstölt sajtot apró szeletekre ( egy-egy szelet sajtot minden egyes padlizsán szelethez ), és adjuk hozzá a Cirio szeletelt paradicsomot
  7. A padlizsánszeletet félbe hajtva zárjuk le a pálcikákkal
  8. Készítsük el a paradicsomszószt Tabasco mártással, ecettel, apróra vágott uborkával és kaliforniai paprikával ( 10 percig pácoljuk)
  9. Egy serpenyőben süssük meg a vékony padlizsánszálakat, amelyek az étel díszítésére szolgálnak majd.
Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velHámozott szilvaparadicsom