Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Parmigiana-nyárs szeletelt hámozott paradicsom, csombormentával és provolone sajttal

Első fogás

Vegetáriánus

Könnyen

20 min

4 adagokat

Összetevők
400 g CIRIO Pelati (Hámozott szilvaparadicsom)
1 hosszúkás padlizsán
100 g füstölt sajt
(provolone vagy mozzarella)
1/2 kaliforniai paprika
1/2 uborka

kapribogyó csombormenta

olívaolaj

fekete bors

Készítmény
  1. Hámozzuk meg a padlizsánt és tartsuk meg a héját (hogy nagyon vékonyra vágjuk)
  2. Vágjuk a padlizsánt vékony szeletekre és sütőben grillezzük meg.
  3. Apróra daraboljuk fel a kapribogyót és a csombormentát
  4. Fektessük a padlizsán szeleteket egy tányérra
  5. Adjuk hozzá a feldarabolt kapribogyót és csombormentát és egy teáskanál olívaolajat.
  6. Vágjuk a füstölt sajtot apró szeletekre ( egy-egy szelet sajtot minden egyes padlizsán szelethez ), és adjuk hozzá a Cirio szeletelt paradicsomot
  7. A padlizsánszeletet félbe hajtva zárjuk le a pálcikákkal
  8. Készítsük el a paradicsomszószt Tabasco mártással, ecettel, apróra vágott uborkával és kaliforniai paprikával ( 10 percig pácoljuk)
  9. Egy serpenyőben süssük meg a vékony padlizsánszálakat, amelyek az étel díszítésére szolgálnak majd.
Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velHámozott szilvaparadicsom

EGYÉB RECEPTEK

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits