Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a láblécbe

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Close Banner language
Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Tarte Tatin koktélparadicsom-konfittal és bazsalikommal

fogás

Főétel

recepttipológiaVegetáriánus

nehézség

Könnyen

preparation time

30min

adagok

4 adagokat

Összetevők
  • 400 g Cirio koktélparadicsom
  • 2–3 édes vöröshagyma
  • 200 g Cirio Genova tésztaszósz
  • 40 g cukor
  • 1 csomag leveles tészta
  • Fehérbor
  • Extra szűz olívaolaj
Készítmény
  1. Itassuk le a paradicsomokat, majd pirítsuk meg őket a cukor felével és 2/3 evőkanál olívaolajjal.
  2. Közben aprítsuk fel a hagymát, és karamellizáljuk a maradék cukorral, 2–3 evőkanál olajjal és egy kevés fehérborral.
  3. Keverjük össze a paradicsomot és a hagymát, majd osszuk el 4 kis formában.
  4. Kanalazzunk rá egy adag Genova szószt.
  5. Fedjük le a formákat leveles tésztával.
  6. Süssük 200 °C-on 20 percig.
  7. Vegyük ki a sütőből, fordítsuk ki, és vegyük ki a formából.
Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velRegionális tésztaszószok