Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a láblécbe

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Close Banner language
Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Tortelli ricottával és fűszernövényekkel

fogás

Főétel

recepttipológiaVegetáriánus

nehézség

Könnyen

preparation time

30min

adagok

4 adagokat

Összetevők
  • 500 g ricottával és fűszernövényekkel töltött tortelli
  • 1 doboz Cirio Parma Sauce paradicsomszósz
  • 100 g reszelt Parmigiano Reggiano sajt
Készítmény
  1. Forralj fel egy nagy lábas sós vizet, majd főzd meg benne a tortellit „al dente”-re. Óvatosan szűrd le, hogy ne törjenek szét.
  2. Amíg a tészta fő, enyhén melegítsd fel a Cirio Parmigiano paradicsomszószt egy serpenyőben, alacsony-közepes lángon, kb. 2–3 percig, időnként megkeverve.
  3. Tálald a tortellit, és kanalazz minden adag tetejére kb. 2 evőkanálnyi meleg szószt.
  4. A gazdagabb, sajtosabb ízért szórd meg frissen reszelt Parmigiano Reggiano sajttal.
Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velRegionális tésztaszószok