
Zöldség tatár & Paradicsomos gofri
Első fogás
Vegetáriánus
Könnyen
40 min
4 adagokat
Összetevők
50 g CIRIO Pelati
(+ 30 g of their sauce)
800 g CIRIO Ceci (csicseriborsó)
200 g rizsliszt
400 g karfiol (3 különböző színű karfiol)
10 g szárított élesztő
2 narancs
víz
extra szűz olívaolaj
só
fekete bors
Készítmény
- Öntsük a rizslisztet, a szárított élesztőt, a hámozott paradicsomot és a szószt egy tálba
- Fokozatosan adjuk hozzá a vizet, és addig gyúrjuk, amíg szilárd keveréket nem kapunk
- Sodróval nyújtsuk ki a tésztát két sütőpapír között úgy, hogy néhány centiméteres lapokat kapjunk.
- Egy csésze segítségével formázzunk belőle korongokat, és tegyük őket egy tányérra, ruhával takarjuk le és hagyjuk 20 percig pihenni
- Kapcsoljuk be a sütőt és 10 percig süssük 160°C-on
- Egy éles késsel aprítsuk fel a korábban lecsepegtetett csicseriborsót és a karfiolt
- Hámozzuk meg a narancsot, és távolítsuk el a fehér héját és a belső hártyát
- A meghámozott szilvaparadicsomot apróra daraboljuk fel
- A korábban késsel apróra darabolt hozzávalókat tegyük egy tálba. Olajjal, sóval és fekete borssal ízesítsük.