Ugrás a tartalomhoz
Ugrás a láblécbe

Warning: Undefined array key "HTTP_ACCEPT_LANGUAGE" in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 2

Warning: Undefined variable $site in /home/cirio1856/www/cirio1856-hu/web/wp-content/cirioplugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code on line 50

Észrevettük, hogy az ön régiója nem magyar. KATTINTS IDE to go to webhely. Folytassa ezen az oldalon a banner bezárásával.

Close Banner language
Products
Paradicsom
Zöldségek
Készételek
Menu
Organikus
Ételkínálat

Zöldség tatár & Paradicsomos gofri

fogás

Első fogás

recepttipológiaVegetáriánus

nehézség

Könnyen

preparation time

40 min

adagok

4 adagokat

Összetevők

50 g CIRIO Pelati
 (+ 30 g of their sauce)
800 g CIRIO Ceci (csicseriborsó)
200 g rizsliszt

400 g karfiol (3 különböző színű karfiol)

10 g szárított élesztő

 

2 narancs

víz

extra szűz olívaolaj

fekete bors

 

Készítmény
  1. Öntsük a rizslisztet, a szárított élesztőt, a hámozott paradicsomot és a szószt egy tálba
  2. Fokozatosan adjuk hozzá a vizet, és addig gyúrjuk, amíg szilárd keveréket nem kapunk
  3. Sodróval nyújtsuk ki a tésztát két sütőpapír között úgy, hogy néhány centiméteres lapokat kapjunk.
  4. Egy csésze segítségével formázzunk belőle korongokat, és tegyük őket egy tányérra, ruhával takarjuk le és hagyjuk 20 percig pihenni
  5. Kapcsoljuk be a sütőt és 10 percig süssük 160°C-on
  6. Egy éles késsel aprítsuk fel a korábban lecsepegtetett csicseriborsót és a karfiolt
  7. Hámozzuk meg a narancsot, és távolítsuk el a fehér héját és a belső hártyát
  8. A meghámozott szilvaparadicsomot apróra daraboljuk fel
  9. A korábban késsel apróra darabolt hozzávalókat tegyük egy tálba. Olajjal, sóval és fekete borssal ízesítsük.

Oszd meg vagy nyomtasd ki ezt a receptet

Merítsen ihletet receptjeinkből
val velCsicseriborsó