
Csicseriborsó
Ceci
Annak érdekében, hogy a csicseriborsó a lehető legzsengébb és legízletesebb maradjon, nagy gondot fordítunk a szedésre és feldolgozásra, mielőtt egy teljesen természetes módszer révén rövid ideig tartó párolásnak vetjük, tartósítószerek hozzáadása nélkül. A Cirio Csicseriborsó gazdag ízével, kifejezett ropogósságával és nagyon vékony héjával állja meg a helyét.



Alacsony zsír- és cukortartalmú, rostban és fehérjében gazdag, egyéb adalékanyagokat nem tartalmaz. Rendkívül sokoldalúan felhasználható, hidegen vagy melegen is fogyasztható, számos étel egészséges és ízletes kiegészítője, beleértve a leveseket, pörkölteket és salátákat.
Rehidratált csicseriborsó, víz, só

Legyen „természetesebb” színű a konyhád és az asztalod, és ne csak egy színre koncentrálj!”
Ez az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és más (különösen onkológiai) szervezetek tudományos következtetéseinek összefoglalása.
A tudományos tanulmányok szerint a kiegyensúlyozott étrendnek, a változatos étrend részeként, legalább öt adag gyümölcsöt és zöldséget kell tartalmaznia.
A zöldségek előnyei többek között:
- A rostbevitel, amely megkönnyíti a bélmozgást és védelmet nyújt a vastagbélrákkal szemben
- Az antioxidáns vitaminok magas koncentrációja (különösen az intenzívebben zöld színű növényekben)
- Az olyan ásványi anyagok, mint a kálium, amely hozzájárul a csonttömeg fenntartásához, a vérnyomás alacsonyan tartásához és megakadályozza a vesekő kialakulását
Ha mindennapi étrendjében növelni szeretné a zöldségek fogyasztását, akkor az étkezések közé iktassa be őket snackként, vagy használja őket a különböző ételek elkészítéséhez