
Zöldborsó
Green Peas
A zöldborsó rendkívül kényes növény. A Cirio betakarítógépei közvetlenül a földeken gyűjtik és hüvelyezik a borsót, majd a fejlett technológiák segítségével azonnal feldolgozzák, és a végső minőségellenőrzést a szakértő személyzet tagjai kézzel végzik: az egész folyamat néhány óra alatt megy végbe. A Cirio a legkiválóbb minőségű, adalékanyagoktól mentes, jó növényi fehérjéket tartalmazó terméket garantál: olyan tápláló és kiegyensúlyozott étrendet, amilyenre a modern fogyasztók vágynak.



Főzzön étvágygerjesztő ételeket, receptjeihez és leveseihez használjon Cirio borsót. A Cirio borsó tökéletesen kombinálható tésztával, rizzsel, árpával vagy hajdinával is, a benne lévő növényi fehérjék révén számos főételt gazdagabbá téve: olyan tápláló és kiegyensúlyozott étrendet biztosít, amilyenre a modern fogyasztók vágynak..
Zöldborsó, víz, cukor, só.

Legyen „természetesebb” színű a konyhád és az asztalod, és ne csak egy színre koncentrálj!”
Ez az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és más (különösen onkológiai) szervezetek tudományos következtetéseinek összefoglalása.
A tudományos tanulmányok szerint a kiegyensúlyozott étrendnek, a változatos étrend részeként, legalább öt adag gyümölcsöt és zöldséget kell tartalmaznia.
A zöldségek előnyei többek között:
- A rostbevitel, amely megkönnyíti a bélmozgást és védelmet nyújt a vastagbélrákkal szemben
- Az antioxidáns vitaminok magas koncentrációja (különösen az intenzívebben zöld színű növényekben)
- Az olyan ásványi anyagok, mint a kálium, amely hozzájárul a csonttömeg fenntartásához, a vérnyomás alacsonyan tartásához és megakadályozza a vesekő kialakulását
Ha mindennapi étrendjében növelni szeretné a zöldségek fogyasztását, akkor az étkezések közé iktassa be őket snackként, vagy használja őket a különböző ételek elkészítéséhez